Roos van den Bosch

Mijn pappie heet Jos, een hele lieve vader. Af en toe kan hij ook best wel vervelend zijn en moet ik weer voor hem opkomen. Hij doet de laatste tijd wel een beetje raar. Hij droomt veel en gelooft er ook nog echt in.. of ik daar in moet geloven?! Mijn papa houdt wel van een grapje en een drankje, heeft niet super veel geld en gunt een ander zijn geluk. Soms ben ik mijn papa even kwijt, maar hij komt altijd wel weer boven water.. of niet?! Zo is hij hier en zo is hij daar!

 

Dora, dat is mijn moeder. Met ons drieën zijn we een klein gezin, broers en/ of zussen heb ik niet. Helaas kan ik niet altijd met mijn moeder door één deur, maar we houden veel van elkaar. Ik heb het soms erg met haar te doen.. papa is niet altijd de makkelijkste.

 

Flip, dat is mijn vriendje. We hebben het vaak leuk samen, maar een flinke ruzie daar komen we niet onderuit. Hij kan ook zo flauw tegen me zijn. Hij verwend me vaak met bijzondere cadeaus, maar zijn die cadeaus altijd wel zo verstandig? Van BOVENaf lijkt alles zo mooi..